Viseča LED svetila v vsakem kotičku doma

Mnogo gospodinjstev je svoje notranje prostore opremilo s sodobno opremo. Modne smernice notranjega dizajna nakazujejo trende preprostih, čistejših linij. Notranja oprema je sestavljena iz geometrijsko dovršenih elementov, ki pripovedujejo zgodbo lahkotnosti. Navkljub temu lahko prostore malce popestrimo, če pri tem izberemo inovativne dekorativne elemente.

Viseča LED svetila odlično sovpadajo s sodobno strogostjo dovršenih linij ter hkrati ustvarjajo popolno svetlobo, ki jo potrebujemo. Nove tehnologije združujejo starejše modele s sodobno LED tehnologijo, ki je hkrati praktična in estetska. V nadaljevanju predstavljamo nekaj kotičkov, kamor se takšna svetila najbolje umestijo.

Razsvetljava nad kuhinjskim pultom in koritom

Prostor, kjer se nahaja kuhinjski pult in ostala površina za pripravo hrane je v kuhinji najbolj izkoriščeno področje. Tu potrebujemo učinkovito in praktično razsvetljavo. Hkrati pa si želimo, da bi bila le-ta lepa na pogled. Viseča LED svetila izpolnjujejo prav vse zahteve. Poleg tega pa ponujajo odlično alternativo vgradni razsvetljavi. Ustrezno in uravnoteženo osvetlitev bomo dosegli, če namestimo več žarnic. Luči obesimo približno devetdeset centimetrov nad višino kuhinjskega pulta. To je prava višina, ki preprečuje škropljenje vode, hkrati pa omogoča dovolj bogato osvetlitev za delo v kuhinji.

Luči za ambientalno jedilnico v slogu

Osvetlitev nad jedilno mizo naredi celotno jedilnico drugačno. Ker luči nad jedilno mizo običajno niso blizu mesta kjer delamo ali stojimo, jih lahko postavimo malo višje. Izbira ustrezne razsvetljave omogoča udoben in prijeten občutek v vsaki jedilnici. Nudijo dovolj svetlobe za ambientalno jedilnico in za opravljanje nalog. Ne smemo jih obesiti prenizko, da bi lahko na primer domačo nalogo pisali brez očesnih naporov. Prav tako luči ne smejo povzročati bleščanja v očeh ljudi, ki jedo za mizo.

Razkošna osvetlitev v dnevni sobi

Namizne in stenske svetilke niso edini vir svetlobe v dnevnih sobah. Viseča LED svetila so idealna za vse prostore, ki zahtevajo posebno osvetlitev. Najsi bo to v neko nalogo usmerjena svetloba ali pa potreba po ambientalni osvetlitvi. Pri tem oddajajo dovolj svetlobe in ustvarjajo sproščujoč prostor za druženje s prijatelji in družino. Lahko jih razporedimo po celotnem prostoru, da bi se svetloba razširila. Lahko jih posamično namestimo nad sedeži, bralnim kotičkom ali klubsko mizico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *