Vigo radiatorji so 100-% učinkoviti

Iščete dodaten grelec za ogrevanje bivalnih prostorov, pisarne, kopalnice? Vigo radiatorji se v ta namen vsekakor dobro obnesejo, saj učinkovito lahko ogrejejo vsak prostor. Njihova glavna značilnost je, da vso električno energijo, ki jo porabijo, 100-% pretvorijo v toploto in jo porabijo za ogrevanje. Zato gre za energetsko učinkovito ogrevanje, za katerega se zaradi številnih prednosti odloča vedno več ljudi. Vsi, ki so se odločili zanje, so bili več kot zadovoljni, saj se pri ogrevanju vsekakor dobro obnesejo.

https://silenos-grijanje.com

Zanesljiv vir ogrevanja z garancijo

Predstavljajo zanesljiv vir ogrevanja, saj imajo kar 5 let garancije, pri čemer so vam na voljo različni modeli, ki ustrezajo različnim potrebam uporabnikom in njihovim željam ter temu, za ogrevanje katerih prostorov jih uporabljajo. Nekateri Vigo radiatorji so samostoječi in jih je možno uporabljati v več prostorih, saj se jih lahko prenaša iz enega v drug prostor.

Druge modele pa se s pomočjo nosilcev montira na steno ter so tako videti kot vsak drug radiator in tako tudi delujejo. V prostoru so zelo nemoteči, saj so izredno tenki oziroma ozki, na razpolago pa imate tudi več različnih dimenzij. Večina modelov je oblikovana tako, da toplota izhaja iz sprednjega dela grelca, zaradi česar se ta lepše razporedi proti sredini prostora ter prostor bolj enakomerno ogreje.

Funkcionalen vir ogrevanja

Vigo radiatorji so tudi izredno funkcionalni in se odlično obnesejo kot vir gretja v vseh prostorih – na hodniku, v kuhinji, dnevni sobi, na vikendu, v poslovnih prostorih itd. Odlikuje jih tudi napreden digitalni termostat, s katerim zlahka lahko uravnavate temperaturo in poskrbite za njene nastavitve. Poraba bo zaradi tega optimalna, prostor pa odlično ogret na točno tisto temperaturo, kot vam ugaja.

Priročno ogrevanje kopalnice in sušenje perila

Če bi morda želeli na tak način ogrevati vašo kopalnico, pa vam je na voljo tudi model Vigo EHR, ki je prirejen prav za kopalnice. Oblikovan je v obliki lestve, tako da se lahko uporablja tudi kot priročen sušilnik za brisače in ostalo mokro perilo.