Varčni električni radiatorji Glamox

Električni radiatorji Glamox so izredno varčni, saj za ogrevanje porabijo kar se da malo električne energije. Z njimi lahko ogrevate vse prostore, saj so na voljo v številnih različicah in izvedbah ter v različnih dimenzijah. Opremljeni so z zaščito proti pregrevanju, zaradi česar zagotavljajo odlično varnost, poleg tega pa ta zaščita preprečuje, da bi o nepotrebnem segrevali prostor ter tako višali stroške za ogrevanje. Ko je enkrat prostor ogret na določeno temperaturo, ki je nastavljena na termostatu, se grelec namreč ugasne.

Učinkovitost in varčnost pri ogrevanju

Če želite torej pri ogrevanju vaše hiše ali stanovanja prihraniti, so električni radiatorji Glamox kot nalašč za vas. Opremljeni so s termostatom, ki zagotavlja izredno preciznost, hkrati pa omogoča, da je temperatura v prostoru konstantna. Zaradi tega se lahko ogrevate z manj energije, saj se je največ porabi takrat, ko temperatura niha in je treba zaradi tega prostor večkrat dodatno dogrevati. Temu se izognemo prav z natančnim termostatom, ki reagira takoj, ko se temperatura spremeni in ustrezno prilagodi temperaturo temu.

Sodobna tehnologija omogoča večje udobje

Poleg vsega naštetega pa so električni radiatorji Glamox še izredno prijazni do uporabnika, kar je poleg varčnosti in velike učinkovitosti zagotovo še ena prednost več, zaradi katere so tako priljubljeni. S pomočjo sodobne tehnologije mu namreč omogočajo, da temperaturo v prostoru regulira ne le preko termostata na samem grelnem telesu, ampak tudi preko daljinskega upravljalca ali kar preko wifi povezave in posebne aplikacije, ki si jo namesti na primer na svoj mobilni telefon.

To močno olajša regulacijo ogrevanja in poveča udobje bivanja. Regulacija je tako mogoča tudi na daljavo, prav tako pa je možno nastaviti recimo tedenski režim gretja itd. Hkrati pa tak način omogoča tudi boljše in lažje spremljanje trenutne temperature v drugih prostorih ter s tem veliko boljši nadzor nad porabo energije za ogrevanje. Z boljšim nadzorom in lažjo regulacijo temperature tudi na daljavo pa boste ogrevali svoj dom bolj pametno, zaradi česar boste porabili manj električne energije.