Travne rešetke in zelena parkirišča

Vam je škoda zelenice za to, da bi na njej uredili parkirišča, vendar ta nujno potrebujete? Potem so za vas prava rešitev travne rešetke, ki vam omogočajo, da ohranite zelenico in hkrati poskrbite še za parkiranje na zeleni površini, ne da bi pri tem kakorkoli poškodovali trato. Kako je to mogoče? Tako, da lahko s takšnimi rešetkami zelo dobro zavarujete travno rušo in njene korenine ter hkrati utrdite površino, na kateri je nato možno tudi parkirati. Tako dobite zeleno parkirišče, ki izgleda kot vsaka druga zelenica, saj rešetke kmalu popolnoma preraste trata in poskrbi za čudovit videz.

Inovativna rešitev za urejanje okolice

Če bi torej na domačem dvorišču, pred poslovno stavbo ali kje drugje želeli urediti možnost za parkiranje vozil, vam pri tem ni treba razmišljati le o tlakovcih in asfaltu, ampak v poštev pridejo tudi travne rešetke. Ta inovativna rešitev za urejanje okolice in parkirišč poskrbi za lepo zeleno okolje in hkratno možnost parkiranja vozil, kar je gotovo zmagovalna kombinacija za marsikatero površino. Običajno namreč okrog objektov prostora ni na pretek, zato je treba biti pri urejanju okolice čim bolj racionalen.

A to še ne pomeni, da se morate odpovedati zelenici – raje poskrbite za to, da boste na njej lahko tudi parkirali:

  • vgradite travne rešetke in tako utrdite površino, ki bi jo radi namenili za pakiranje,
  • med odprtine v njih posejte travo,
  • počakajte, da trava preraste ogrodje rešetk in jih tako popolnoma prekrije,
  • uživajte ob pogledu na funkcionalno, lepo in zeleno parkirišče.

Če vas zanima več o tem izdelku, potem bo Hauraton pravi naslov – gre namreč za proizvajalca, ki ponuja zgoraj opisano inovativno rešitev za urejanje zelenega parkirišča. Na njihovi spletni strani boste našli vse potrebne informacije o izdelku in o vsem, kar vas zanima. Pri tem je pomemben podatek tudi ta, da na takšnem zelenem parkirišču ni treba urejati odvodnjavanja, kot to velja za asfaltirana ali tlakovana parkirišča – na zelenici namreč padavinska voda lahko nemoteno ponikne v zemljo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *