Kakšna je vaša prihodnost?

Kakšna je vaša prihodnost? – https://www.astrolife.si/ odgovor priskrbi

Verjetno vas zanima kakšna je vaša prihodnost? Kaj nas čaka na poti in kje so skrite pasti? Vedno nas pestijo vprašanja na katere odgovorov ne poznamo. Še iz časa antike se kot ena najstarejših obrti ponaša vedeževanje. Kakorkoli že obrnemo frazo, vedno pridemo do iste storitve, torej napovedovanja prihodnosti. Slednje zanima vsakega slehernega človeka, pa če prizna ali ne. Vedeževalci pa se držijo istega pravila, da gre pri napovedovanju predvsem za povezovanje človeka z univerzumom (vesoljem). Slednje je edino vodilo našega bivanja in dojemanja sveta. Znanstvene razlage temeljijo na elektromagnetnem valovanju in raziskuje njen vpliv na človeka. Faktorjev, ki nam jih vesolje pošilja je mnogo, na nas pa je da vse to skupaj zapakiramo v celoto.

Vedeževanje sega v daljno preteklost

Če vas zanimajo določene zadeve oz. imate določena vprašanja jih bo vedeževalec s kakršnokoli metodo poslal v vesolje in prestregel signale, ko nam jih le ta vrača nazaj. Te bo v obliki odgovorov posredoval posamezniku, ki jih postavlja. Kot smo že omenili so se s tem bavili že v antični Grčiji, kjer je kot glavno preročišče oz. prostor za vedeževanje veljalo mesto Delfi. V starogrških zapisih utegnemo zaslediti, da so rituali potekali tako, da so jih z dimom spravili v stanje transa in jim obenem podajali odgovore.

Vedeževanje v današnjem času

Dandanes ni nič kaj drugače kot nekoč, kar se tiče raznolikosti vedeževalskih tehnik. Vsak vedeževalec prisega na svojo metodo, ki je kot se za njih (oz. kakršenkoli »posel«) spodobi – ultimativna.

V današnjem času so najbolj pogoste zvrsti vedeževanje:

  • Vedeževanje s kave
  • Vedeževanje preko ciganskih kart
  • Rune in vedeževanje s kamnov
  • Tarot vedeževanje
  • Prerokovanje z dlani
  • Vedeževanje preko dotika

Kakršnakoli metoda že je, se moramo zavedati, da naj bi bilo vse skupaj le vodilo za prihodnost. Naše misli morajo biti usmerjene v izpolnjevanje teh ciljev, največkrat povezane s pozitivnim razmišljanjem. Brez dela ni jela velja tako kot v poslu tudi na splošno v življenju. Večina, ki se odloča za korenite spremembe v življenju in obišče vedeževalko, v bistvu že vnaprej ve kaj mora storiti vendar za motivacijo oz. potrditev posluži še vedeževanju.