Hauraton travna rešetka – zanimiva inovacija

Zakaj je travna rešetka v zadnjih letih postala pravi hit med uporabniki, o katerem se veliko govori in piše? To ni nič čudnega, saj gre za zanimivo inovacijo, ki vključuje tako funkcionalnost kot estetski izgled, hkrati pa poskrbi tudi za bolj zeleno okolico. Omogoča namreč to, da vaše dvorišče, parkirišče ali druga površina ostane zelena, a lahko po njej hodite, parkirate avtomobile in tako dalje. Zaradi tega je nekaj posebnega, v praksi pa se odlično obnese, zato ni nič čudnega, da so uporabniki preprosto navdušeni nad njo.

Zaščitite travno rušo in uredite zeleno parkirišče

Hauraton travna rešetka namreč utrdi površino, hkrati pa zaščiti korenine travne ruše. Ko se rešetka namreč namesti na zemljo, se nato vanjo poseje še trava, ko ta zraste, pa površino popolnoma prekrije, zato je izgled tako, kot da bi šlo za običajno trato. Vendar pa ima ta trata to prednost, da se po njej lahko tudi hodi, kar za običajno trato ne velja, saj jo hoja lahko poškoduje. Prav tako pa lahko na tako utrjeni površini tudi parkirate, torej je na tak način možno osnovati zeleno parkirišče – parkirišče, ki je prekrito s trato in tako lepo zeleno.

Tudi na trati je možno parkirati

Tako boste lahko parkirali na travi, ne da bi to poškodovali, ta pa bo ostala lepo zelena, saj bodo njene korenine odlično zaščitene. Zaradi tega je takšna Hauraton travna rešetka res super in zanimiva inovacija, ki omogoča ureditev okolice na drugačen način, predvsem pa poskrbi za to, da bo vaša okolica veliko bolj zelena in prijetna za oko.

Za domača dvorišča in poslovne površine

Za ureditev parkirišča na vašem domačem dvorišču ali na površini pred podjetjem oziroma poslovno stavbo vam ne bo treba uničiti trate, ampak lahko takrat, ko boste površino utrdili z za to zasnovanimi rešetkami, posejete na novo. Kmalu bo zrasla in parkirišče bo lepo zeleno.

Enostavna montaža na vsako površino

Namestitev je sicer nadvse enostavna in hitra, poleg tega pa je rešetke možno namestiti tudi na površino z nekoliko naklona, pri čemer je treba upoštevati navodila proizvajalca, ki priporoča uporabo posebnih zatičev, s katerimi pritrdimo rešetke, da te ostanejo na svojem mestu.