Aventurin

Tehtnica, vodnar in devica. Kaj združuje ta tri znaka? Poleg nekaj enakih ali podobnih lastnosti, katere si medsebojno delijo, je tu še kristal aventurin15.8., ki je skupen vsem trem znakom, saj gre za njihov rojstni kamen in se priporoča vsem rojenim v teh znakih, da ga tudi imajo in nosijo.

To seveda ne pomeni, da ga pripadniki drugih znakov horoskopa ne morejo nositi. Navsezadnje gre za kamen moči in sreče? In kdo bi se upiral moči in sreči? Verjetno nihče. Zato je prav, da vsak od nas najde v njem svojo rešitev in jo mogoče tudi podari svojim najbližjim, saj je lahko enkratno darilo, ki bo razveselilo še najzahtevnejše posameznike.

Vemo, da če je sreča na naši strani pravzaprav nam niti ni potrebno veliko storiti ali narediti, zato da bodo svari takšne kot bi si želeli. Pa vendar, za srečo je treba tudi nekaj storiti oziroma, z določenimi načini jo lahko prikličemo in privabimo na svojo stran. Recimo prav z omenjenim kamnom. In najbolj bo verjetno zadovoljen nekdo, ki ima rad igre na srečo in podobno, zato ker se bo izkazalo, da mu kristal resnično nosi srečo. Odlično. Ker je njegova moč tako izjemna, je kljub vsemu ne bomo želeli deliti in seveda svojega kristala ne bomo posojali, lahko pa komu podarimo kristal, ki bo namenjen zgolj njemu.

Aventurin pa ni samo kamen sreče in moči, veliko vpliva tudi na izboljšanje zdravstvenega stanja in seveda tudi na psihološkem vidiku. Namreč, gre za zdravitelja srca, tako fizično kot psihično. Če imate zdravstvene težave ali pa ste mogoče nesrečni, poskusite srečo z aventurinom, nosite ga s seboj, ga hranite in negujte in opazujte, kako hitro se lahko stvari postavijo na bolje. Čeprav smo nekoč mogoče dvomili v takšne in podobne rešitve, pa vendar ničesar ne izgubimo, če poskusimo in se odločimo za nekaj tako enostavnega a tako učinkovitega in praktičnega, da se bomo nanj navezali zelo hitro.