ANGELSKE KARTE VAŠ IZHOD IZ TUNELA

Povežite se z angeli in se spustite globoko v notranjost vaše duše. Dovolite silam, da vam razkrijejo vaše sposobnosti in lastnosti, katerih se morda niti ne zavedate. Angelske karte vam bodo razkrile predvsem vaše duhovne lastnosti in sposobnosti, ki jih imate. Tako boste kar naenkrat lažje zadihali, na svet pa boste gledali popolnoma drugače. Odpovejte se jezi in žalosti, sprejmite veselje in ljubezen. Bodite ponovno vi.

Ljudje pogosto v stiski iščejo različne načine pomoči. v primeru finančnih težav, težav na področju ljubezni, večjih in prelomnih odločitev se velikokrat ne znamo odločiti. Zato potrebujemo strokovno pomoč, ki nas bo vodila skozi temo k svetlobi. Kaj so angelske karte in kako delujejo? Vsak posameznik ima svojega angela vodnika. Da pa se lahko povežemo oziroma stopimo v stik z njim, moramo biti pri vedeževanju zelo sproščeni. Prepustiti se je potrebno občutkom ter jim zaupati. Kajti le tako se bo lahko vzpostavila močna vez med posameznikom in njegovim angelom. Kakšna je vloga angela vodnika?

Angelske karte omogočajo, da vse vaše težave, vaši dvomi in vaše skrbi iz vas presedlajo na vašega angela vodnika. Ta sprejme vaše breme, posledično pa vas razbremeni in vam razodene ključne napotke in sporočila kam in kako naprej. Seveda je ves čas prisoten vedeževalec, ki deluje kot posrednik med vami in vašim angelom. Povezava z angelom se lahko vzpostavi na več načinov. Najpogosteje pa se za ta postopek uporabijo angelske karte, ki imajo natančno določene podobe. Vsaka podoba ima torej jasno in natančno sporočilo, ki ga vedeževalec razbere. Sporočila angelskih kart pokrivajo vse najpomembnejše teme življenja, pokrivajo teme ljubezni, sreče, žalosti, veselja, jeze in ostala splošna čustva, ki jih lahko občutimo tekom dneva.

Vedeževalci lahko stik z vašim angelom in branje angelskih kart opravijo za vas tudi brez vaše prisotnosti. Vse podatke in rezultate vedeževanja lahko prejmete neposredno na vaš telefon. Torej, če nimate časa ali pa bi raje najprej preizkusili vedeževanje, potem je metoda sms vedeževanja prava izbira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *